Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4750
Title: Обгрунтування оптимального варіанта взаємодії залізничного та інших видів транспорту : методичні вказівки до виконання контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Взаємодія видів транспорту". Частина 2
Authors: Кулешов, Валерій Вячеславович
Лючков, Дмитро Степанович
Розсоха, Олександр Володимирович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Обгрунтування оптимального варіанта взаємодії залізничного та інших видів транспорту : методичні вказівки до виконання контрольної та розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Взаємодія видів транспорту". Частина 2 / укладачі : В. В. Кулешов, Д. С. Лючков, О. В. Розсоха ; кафедра "Залізничні станції та вузли". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 20 с.
Abstract: Дані методичні вказівки розроблено з метою удосконалення навчального процесу студентів спеціальності „Організація перевезень та управління на транспорті (залізничний)”, які починають вивчати дисципліну „Взаємодія видів транспорту”. Надано методичні поради до виконання розрахунковографічної (контрольної) роботи на тему «Обґрунтування оптимального варіанта взаємодії залізничного та інших видів транспорту» в питаннях взаємодії магістрального залізничного транспорту із промисловим, а саме: визначення оптимальної кількості подавань (забирань) вагонів, необхідного інтервалу між ними та оптимальної маси передавального поїзда на під’їзні колії.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4750
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf218.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.