Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4758
Назва: Вимоги до проектування основних пристроїв на роздільних пунктах. Проектування вантажних станцій. Частина 6
Автори: Крячко, Віталій Іванович
Берестов, Ігор В'ячеславович
Крячко, Катерина Віталіївна
Куценко, Максим Юрійович
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Крячко В. І. Вимоги до проектування основних пристроїв на роздільних пунктах. Проектування вантажних станцій : конспект лекцій з дисципліни «Залізничні станції та вузли». Частина 6 / В. І. Крячко, І. В. Берестов, К. В. Крячко, М. Ю. Куценко. - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 117 с.
Короткий огляд (реферат): Даються загальні відомості про вантажні станції України. Викладені основні вимоги до проектування основних пристроїв на вантажних станціях; дається аналіз схем вантажних станцій загального користування і спеціалізованих вантажних станцій та умови їх застосування. Наведені особливості проектування зарубіжних вантажних станцій. Рекомендується для студентів п’ятого курсу денної повної та четвертого курсу скороченої форми навчання, п’ятого курсу заочної повної та четвертого курсу скороченої форми навчання, а також для слухачів ІППК і студентів з дистанційною формою навчання з метою самостійного вивчення курсу дисципліни «Залізничні станції та вузли».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4758
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf1.09 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.