Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4765
Title: Комплексний розрахунок висоти і поздовжнього профілю сортувальних гірок з використанням ПЕОМ : методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектування з дисципліни "Залізничні станції та вузли". Частина 2
Authors: Берестов, Ігор В'ячеславович
Огар, Олександр Миколайович
Шаповал, Ганна Василівна
Куценко, Максим Юрійович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Комплексний розрахунок висоти і поздовжнього профілю сортувальних гірок з використанням ПЕОМ : методичні вказівки до виконання курсового та дипломного проектування з дисципліни "Залізничні станції та вузли". Частина 2 / укладачі : І. В. Берестов, О. М. Огар, Г. В. Шаповал, М. Ю. Куценко ; кафедра "Залізничні станції та вузли". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 39 с.
Abstract: Методичні вказівки містять загальні відомості про вимоги до висоти та поздовжнього профілю сортувальних гірок, порядок підготовки вихідних даних для проведення моделювання скочування розрахункових бігунів на ПЕОМ, методологічні основи розрахунку швидкості та тривалості скочування бігунів і визначення переробної спроможності гірки, інструкцію користувачу програмою розрахунків динамічних якостей гірки.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4765
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf922.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.