Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4784
Назва: Методичні вказівки з розвитку навичок комунікативної компетенції за країнознавчою темою "Велика британія" для студентів 1 курсу всіх факультетів (англійська мова)
Автори: Михайленко, В. М.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з розвитку навичок комунікативної компетенції за країнознавчою темою "Велика Британія" для студентів 1 курсу всіх факультетів (англійська мова) / укладач В. М. Михайленко ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 55 с.
Короткий огляд (реферат): Тексти ознайомлюють студентів з історією та сучасністю країни-носія англійської мови Великої Британії. Тексти призначені для аудиторної та самостійної роботи студентів. Кожен текст супроводжується словником активної лексики та вправами, які спрямовані на освоєння лексики, поданого фактичного матеріалу та відпрацювання необхідного граматичного мінімуму. Ці вправи дають можливість студентам вільно обговорювати дискутивні та комунікативні теми, які розглядаються у цих методичних вказівках.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4784
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.