Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4787
Title: Методичні вказівки до розмовної теми "My speciality – Railway Traffic Operation" з розвитку навичок професійного спілкування для студентів 2 курсу факультету УПП (англійська мова)
Authors: Донець, Світлана Михайлівна
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до розмовної теми "My speciality – Railway Traffic Operation" з розвитку навичок професійного спілкування для студентів 2 курсу факультету УПП (англійська мова) / укладач С. М. Донець ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 28 с.
Abstract: Методичні вказівки містять діалоги, що відображають ситуації професійного спілкування, та тексти, що послідовно знайомлять з реструктуризацією Укрзалізниці у контексті європейської інтеграції, створення міжнародних транспортних коридорів, виникнення нових форм та методів експлуатаційної роботи з вантажних міжнародних перевезень. Система вправ забезпечує набуття міцних навичок у всіх видах мовної діяльності, формує уміння обговорити з колегами актуальні питання і висловити власну думку, скласти резюме і вести ділову документацію. Методичні вказівки вміщують також ряд вправ творчого характеру, які моделюють різні ситуації професійної діяльності спеціаліста у галузі управління перевезень.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4787
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf265.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.