Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4811
Title: Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни "Теоретичні основи електротехніки" для студентів спеціальностей "Електричний транспорт" і "Електричні системи та комплекси" заочної форми навчання
Authors: Єнікєєв, О. Ф.
Рудской, О. І.
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних занять з дисципліни "Теоретичні основи електротехніки" для студентів спеціальностей "Електричний транспорт" і "Електричні системи та комплекси" заочної форми навчання / укладачі : О. Ф. Єнікєєв, О. І. Рудской ; кафедра "Автоматика та комп’ютерні системи". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 36 с.
Abstract: Для виконання робіт в лабораторії „Електротехніка” групу студентів ділять на бригади, кожна з яких складається з двох-трьох людей. Бригада виконує всі лабораторні роботи, які передбачено навчальним планом. У відповідності до плану проведення лабораторних робіт, студенти завчасно готуються до занять в лабораторії „Електротехніка”. Підготовка включає: вивчення відповідних розділів теоретичного курсу за конспектами лекцій і навчальною літературою; виконання необхідних розрахунків; підготовку таблиць спостережень, у які студент повинен записувати усі дослідні дані. Студенти, що виконали усі передбачені планом лабораторні роботи і своєчасно захистили звіти по них, одержують залік за відповідний розділ курсу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4811
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf370.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.