Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4826
Назва: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Інвестиційний менеджмент" для слухачів ІППК навчального рівня "магістр" напряму "Менеджмент"
Автори: Балака, Євгеній Іванович
Краснокутська, Ю. В.
Семенцова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Інвестиційний менеджмент" для слухачів ІППК навчального рівня "магістр" напряму "Менеджмент" / укладачі : Є. І. Балака, Ю. В. Краснокутська, О. В. Семенцова ; кафедра "Менеджмент на транспорті". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 47 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни “Інвестиційний менеджмент” містять завдання, вихідні дані, методичні рекомендації щодо виконання курсового проекту, вимоги до оформлення та захисту курсового проекту, питання до самоконтролю та перелік рекомендованої літератури. Рекомендуються для слухачів ІППК навчального рівня «магістр» напряму «Менеджмент».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4826
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf417.85 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.