Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4842
Title: Завдання, методичні рекомендації та довідкові матеріали до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни "Деталі машин і основи конструювання"
Authors: Надтока, Олена Володимирівна
Фомін, Олексій Вікторович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання, методичні рекомендації та довідкові матеріали до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни "Деталі машин і основи конструювання" / укладачі : О. В. Надтока, О. В. Фомін ; кафедра "Механіка і проектування машин". - Харків : УкрДАЗТ. 2010. - 88 с.
Abstract: Дисципліна „Деталі машин і основи конструювання” (ДМ і ОК) включає основи проектування машин і механізмів. Метою її вивчення є здобуття знань, необхідних для виконання розрахунків і конструювання деталей та вузлів машин. Знання і досвід, здобуті студентом при проектуванні, є базою для подальших конструкторських робіт при виконанні курсових проектів за спеціальними дисциплінами і дипломного проекту. У свою чергу курс базується на загальноосвітніх і 4исоко навантажені дисциплінах: теоретичній механіці, опорі матеріалів, теорії механізмів і машин, метрології, технології металів, машинобудівному кресленні.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4842
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.