Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4910
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Математичне моделювання на ЕОМ" для студентів будівельного факультету
Authors: Пчолін, Віктор Геннадійович
Меркулов, Віктор Сергійович
Казанко, Олександр Віталійович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Математичне моделювання на ЕОМ" для студентів будівельного факультету / укладачі : В. Г. Пчолін, В. С. Меркулов, О. В. Казанко ; кафедра "Обчислювальна техніка та системи управління". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 105 с.
Abstract: Пропоноване видання є основним посібником для вивчення мінімуму теоретичних знань, яким необхідно володіти при виконанні лабораторних робіт, що проводяться за дисциплінами “Математичне моделювання БКВРМ” та “Математичне моделювання” на будівельному факультеті академії для студентів денної за заочної форм навчання. “Математичне моделювання БКВРМ” та “Математичне моделювання” є базовими курсами для подальшого вивчення інших спеціальних дисциплін. Кількість і послідовність виконання лабораторних робіт визначаються робочою програмою з дисципліни з урахуванням спеціалізації студентів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4910
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf833.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.