Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4924
Title: Вибір електродвигунів за потужністю : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Сучасні джерела автономного, резервного та гарантованого живлення"
Authors: Акімов, Олександр Іванович
Калініченко, С. П.
Панченко, Владислав Вадимович
Issue Date: 2010
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Вибір електродвигунів за потужністю : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Сучасні джерела автономного, резервного та гарантованого живлення" / укладачі : О. І.Акімов, С. П. Калініченко, В. В. Панченко ; кафедра "Системи електричної тяги". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 25 с.
Abstract: Ускладнення систем електропостачання, зростання електричних навантажень ставлять перед інженерамиелектриками відповідні задачі. Серед них багато таких, що вимагають глибоких теоретичних знань у галузі електроенергетики. Одна з них – вибір електродвигунів за потужністю. Робота студентів над розв’язанням цієї задачі є вагомою ланкою в закріпленні, поглибленні й узагальненні знань, що одержуються ними при вивченні дисципліни «Сучасні джерела автономного, резервного та гарантованого живлення» та суміжних дисциплін.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4924
Appears in Collections:2010

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вазівки.pdf280.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.