Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4936
Назва: Регулятори тиску прямої дії і їх використання в газорегуляторному пункті котла : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Автоматизація теплоенергетичних установок"
Автори: Полтавський, Іван Павлович
Гришина, Олена В’ячеславівна
Полтавський, С. І.
Дата публікації: 2010
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Регулятори тиску прямої дії і їх використання в газорегуляторному пункті котла : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Автоматизація теплоенергетичних установок" / укладачі : І. П. Полтавський, О. В.Гришина, С. І. Полтавський ; кафедра "Теплотехніка та теплові двигуни". - Харків : УкрДАЗТ, 2010. - 30 с.
Короткий огляд (реферат): У методичних вказівках до вивчення регуляторів тиску прямої дії наведені термінологія та визначення, принципові схема газорегуляторного пункту (ГРП), будова та робота регуляторів тиску природного газу. Приділена увага характеристикам клапанів, які регулюють витрату газу, та наведена методика вибору їх пропускних характеристик.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4936
Розташовується у зібраннях:2010

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf901.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.