Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4981
Title: Дослідження трибологічних характеристик мастильних матеріалів на чотирикульковій машині тертя : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Засоби підвищення надійності машин та економії нафтопродуктів"
Authors: Кравець, Андрій Михайлович
Кравець, Валентина Геннадіївна
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Дослідження трибологічних характеристик мастильних матеріалів на чотирикульковій машині тертя : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Засоби підвищення надійності машин та економії нафтопродуктів" / укладачі : А. М. Кравець, В. Г. Кравець ; кафедра "Будівельні колійні та вантажно-розвантажувальні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 22 с.
Abstract: Наведена загальна конструкція чотирикулькової машини тертя ЧКМ-К1. Дана методика визначення протизношувальних та антифрикційних властивостей рідких та пластичних мастильних матеріалів за допомогою машини тертя, що працює за чотирикульковою схемою. Описано порядок визначення чотирьох основних трибологічних показників мастильних матеріалів і методику обробки результатів проведених вимірювань. Інформація, наведена у даних методичних вказівках, і отримані при проведенні роботи навички допоможуть майбутньому спеціалісту професійно орієнтуватися у триботехнічних властивостях мастильних матеріалів і грамотно підбирати їх для відповідних вузлів тертя машин.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/4981
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf383.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.