Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5085
Title: Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Проектування енергетичної установки локомотива" з дисципліни "Локомотивні енергетичні установки" для студентів денного навчання спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (Локомотиви)". Частина 1
Authors: Жалкін, Сергій Григорович
Агулов, Анатолій Федорович
Жалкін, Денис Сергійович
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання курсового проекту "Проектування енергетичної установки локомотива" з дисципліни "Локомотивні енергетичні установки" для студентів денного навчання спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (Локомотиви)". Частина 1 / укладачі : С. Г. Жалкін, А. Ф. Агулов, Д. С. Жалкін ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 56 с.
Abstract: Мета виконання курсового проекту полягає у тому, щоб студент засвоїв методи теплового і динамічного розрахунку тепловозного двигуна, а також набув навичок в аналізі його роботи та будови. Методичні вказівки призначені для студентів денного навчання спеціальності 7.100501 "Рухомий склад та спеціальна техніка залізничного транспорту (Локомотиви)", які вивчають дисципліну "Локомотивні енергетичні установки"(ЛЕУ).
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5085
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.