Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5110
Назва: Закордонний досвід використання технічних засобів з метою покращення комунікацій на залізничному транспорті
Автори: Семенцова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2019
Видавництво: Херсонський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Семенцова О. В. Закордонний досвід використання технічних засобів з метою покращення комунікацій на залізничному транспорті / О. В. Семенцова // Публічне управління та адміністрування у процесах економічних реформ: збірник тез доповідей ІІІ Всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції, 19 листопада 2019 р. – Херсон: ДВНЗ «ХДАУ», 2019. – С. 338-340.
Короткий огляд (реферат): Знаходячись у географічному центрі Європи, Україна має дуже вигідні та потенційно економічно привабливі позиції в транспортному сполученні країн Заходу та Сходу. Тому, в умовах розвитку транспортної логістики удосконалення системи комунікації на залізничному транспорті набуває особливої актуальності. Сучасний закордонний досвід забезпечення комунікацій у залізничній галузі свідчить про доцільність застосування при інспектуванні рухомого складу та інфраструктурних об’єктів таких технічних засобів, як безпілотні літальні апарати.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5110
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенцова.pdf866.58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.