Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5119
Title: Транспортні коридори : методичні вказівки з розвитку професійного спілкування та професійно орієнтованого читання для студентів 4-5 курсів спеціальності "Організація міжнародних перевезень" (німецька мова)
Authors: Карабітськова, Н. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Транспортні коридори : методичні вказівки з розвитку професійного спілкування та професійно орієнтованого читання для студентів 4-5 курсів спеціальності "Організація міжнародних перевезень" (німецька мова) / укладач Н. О. Карабітськова ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 34 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для ознайомлення студентів з темою “Транспортні коридори”, а саме історією їх виникнення, цілями та планами на майбутнє. Усі тексти складені за сучасними матеріалами спеціалізованих британських і американських періодичних друкованих та інтернетних видань. Вправи спрямовані на вироблення навичок розуміння тексту та отримання з нього інформації з різним ступенем повноти і точності розуміння залежно від встановленої мети, а саме оглядове, ознайомлювальне, вивчаюче читання та інші.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5119
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf506.17 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.