Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5130
Title: Розрахунки строків служби елементів колії та її ремонтів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Улаштування та експлуатація залізниць"
Authors: Штомпель, Анатолій Миколайович
Чичуга, В. Я.
Бугаєць, Наталія Володимирівна
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розрахунки строків служби елементів колії та її ремонтів : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Улаштування та експлуатація залізниць" / укладачі : А. М. Штомпель, В. Я. Чичуга, Н. В. Бугаєць ; кафедра "Колія та колійне господарство". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 28 с.
Abstract: У методичних вказівках наводяться методики розв’язання таких задач: вибір типу рейок, що підлягають укладанню на ділянці залізниці з урахуванням її експлуатаційних умов; визначення строку служби рейок на ділянці; розрахунок строку служби щебеневого баласту на ділянці; встановлення розрахункового підвищення рейок зовнішньої нитки в кривій та розрахунок довжини перехідної кривої; визначення строків призначення ремонтів колії на ділянці залізниці та розрахунок оптимальної тривалості “вікна” для виконання ремонту; розрахунок довжини господарських поїздів і розроблення графіка виконання основних ремонтних робіт у “вікно”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5130
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf388.63 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.