Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5169
Title: Методичні вказівки до практичних робіт з навчально-виробничої практики з дисципліни "Матеріалознавство та ТКМ". Розділ "Зварювальне виробництво"
Authors: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Комарова, Ганна Леонідівна
Волошина, Людмила Володимирівна
Коровін, В. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних робіт з навчально-виробничої практики з дисципліни "Матеріалознавство та ТКМ". Розділ "Зварювальне виробництво" / укладачі : Л. А. Тимофеєва, Г. Л. Комарова, Л. В. Волошина, В. В. Коровін ; кафедра "Матеріали і технології виготовлення виробів транспортного призначення". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 42 с.
Abstract: Мета методичних вказівок – надати допомогу студенту отримати практичні навички при оволодінні методикою проведення зварювальних робіт. У методичних вказівках до кожного практичного заняття сформульована мета та завдання, які необхідно виконати під час практичної роботи. Для закріплення практичного та теоретичного матеріалу наведені контрольні питання. Призначені для студентів механічного та будівельного факультетів денної форми навчання, для самостійної підготовки до практичних робіт з навчально-виробничої практики зі зварювального виробництва.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5169
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf929.93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.