Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5213
Назва: Програма виробничої практики для студентів денної повної та скороченої форм навчання
Автори: Сумцов, Андрій Леонідович
Коваленко, Віталій Іванович
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма виробничої практики для студентів денної повної та скороченої форм навчання / укладачі : А. Л. Сумцов, В. І. Коваленко ; кафедра експлуатації та ремонту рухомого складу. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 27 с.
Короткий огляд (реферат): Практична підготовка здобувачів вищої освіти реалізується шляхом проходження практики на базах практики, що забезпечують практичну підготовку, необхідну для здобуття майбутніми спеціалістами навичок професійної майстерності, підготовку до роботи в умовах практичної діяльності на інженерних та робітничих посадах, опанування основ організаторської та виховної роботи в трудових колективах. Призначено для студентів денної повної та скороченої форм навчання спеціальності 273 «Залізничний транспорт» за напрямками підготовки «Локомотиви та локомотивне господарство» (ЛЛГ), «Високошвидкісний рухомий склад» (ВШР), «Автомотриси, автодрезини та спеціальні машини залізничного транспорту» (ААСМЗТ), «Діагностування та неруйнівний контроль рухомого складу залізниць» (ДНКРСЗ).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5213
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf292.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.