Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5215
Назва: Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни "Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС"
Автори: Мірошник, Марина Анатоліївна
Клименко, Любов Анатоліївна
Савін, Ю. В.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до лабораторних робіт та самостійної роботи з дисципліни "Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС" / укладачі : М. А. Мірошник, Л. А. Клименко, Ю. В. Савін ; кафедра спеціалізованих комп’ютерних систем. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): Описано основи проектування і верифікації складних цифрових систем та їх імплементації в кристали програмувальної логіки, використання мов опису апаратури (HDL та Verylog) з технологіями структурного і поведінкового опису проектів. Методичні вказівки призначено для студентів спеціальності 123 «Комп’ютерна інженерія», що вивчають дисципліну «Проектування цифрових пристроїв та систем на ПЛІС» денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5215
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.1 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.