Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5218
Title: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Експертні системи у вагонному та пасажирському господарствах"
Authors: Петухов, Вадим Михайлович
Шовкун, Вадим Олександрович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Експертні системи у вагонному та пасажирському господарствах" / укладачі : В. М. Петухов, В. О. Шовкун ; кафедра вагонів. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 30 с.
Abstract: Контрольна робота має на меті сформувати і розвинути навички використання інформаційних технологій, аналізу виробничих процесів вагонного господарства як об'єкта управління, застосовування експертних оцінок для вироблення управлінських рішень як для підрозділів, так і для всього вагоноремонтного підприємства з оцінкою якості прийнятого рішення. Контрольна робота має на меті сформувати і розвинути навички використання інформаційних технологій, аналізу виробничих процесів вагонного господарства як об'єкта управління, застосовування експертних оцінок для вироблення управлінських рішень як для підрозділів, так і для всього вагоноремонтного підприємства з оцінкою якості прийнятого рішення.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5218
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf608.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.