Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5274
Назва: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Оподаткування господарських операцій"
Автори: Євсєєва, Ольга Олексіївна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Оподаткування господарських операцій" / укладач О. О. Євсєєва ; кафедра обліку і аудиту. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Оподаткування господарських операцій» для підготовки бухгалтерів має особливо важливе значення. Вона покликана сформувати в майбутніх фахівців чітке уявлення про організаційні основи оподаткування господарських операцій, методику розрахунків і порядок сплати податків обов'язкових платежів суб’єктів господарювання, що знаходяться на різних системах оподаткування. Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Оподаткування господарських операцій» рекомендовано для студентів-бакалаврів усіх форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5274
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf498.56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.