Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5276
Назва: Завдання та методичні вказівки з дисципліни "Ринок фінансових послуг"
Автори: Бормотова, Марина Валентинівна
Дата публікації: 2020
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Завдання та методичні вказівки з дисципліни "Ринок фінансових послуг" / укладач М. В. Бормотова ; кафедра управління державними і корпоративними фінансами. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 37 с.
Короткий огляд (реферат): Предметом дисципліни «Ринок фінансових послуг» є економічні відносини, що виникають між суб’єктами ринку фінансових послуг у процесі створення та надання фінансовими посередниками фінансових послуг, а також у процесі отримання таких послуг юридичними та фізичними особами. Однією з важливих компетенцій майбутнього фахівця з фінансів є володіння інструментарієм розрахунків, пов`язаних із наданням конкретних видів фінансових послуг. Як випливає з визначення фінансових послуг, їх метою є отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів. Виконання контрольної роботи має сприяти формуванню у студентів знань з теоретичних основ функціонування ринку фінансових послуг, а також формуванню компетенцій щодо урахування фактора інфляції при наданні фінансових послуг. Рекомендовано для студентів заочної форми навчання спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітніх програм «Управління фінансами, банківська справа та страхування»; «Управління фінансами та трейдинг на світових фінансових ринках».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5276
Розташовується у зібраннях:2020

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf866.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.