Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5301
Title: Методичні вказівки та завдання до практичних занять, дипломного проектування, розрахунково-графічної роботи і контрольної роботи з дисципліни "Електроживлення систем автоматики"
Authors: Бойнік, Анатолій Борисович
Прилипко, Андрій Андрійович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки та завдання до практичних занять, дипломного проектування, розрахунково-графічної роботи і контрольної роботи з дисципліни "Електроживлення систем автоматики" / укладачі : А. Б. Бойнік, А. А. Прилипко ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 29 с.
Abstract: На практичному занятті розглядаються питання, що пов’язані з виконанням контрольної роботи, а саме: вибір системи живлення; методика розрахунку навантажень пристроїв автоблокування; методика розрахунку потужності рейкових кіл; методика розрахунку навантажень для сигнальної установки; методика розрахунку кількості жил кабелю живлення між сигнальною установкою та силовим трансформатором високовольтної лінії; вибір типу силового трансформатора високовольтної лінії; методика визначення навантаження на високовольтну лінію. Рекомендовано для студентів усіх форм навчання зі спеціальностей 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» та 273 «Залізничний транспорт» на тему «Розрахунок пристроїв живлення сигнальної установки АБ».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5301
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.