Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5318
Назва: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Контроль та діагностика комп’ютерних систем і мереж"
Автори: Мірошник, Марина Анатоліївна
Дата публікації: 2011
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Контроль та діагностика комп’ютерних систем і мереж" / укладач М. А. Мірошник ; кафедра "Спеціалізовані комп’ютерні системи". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 71 с.
Короткий огляд (реферат): Описано основи побудови систем діагностування, види, класифікацію та способи виявлення несправностей у комп’ютерних системах і мережах, методи моделювання та побудови тестів діагностування цифрових систем, методи аналізу перехідних процесів, а також методи розробки алгоритмів пошуку дефектів для комп’ютерних систем і мереж. Це дозволяє здійснювати побудову тестів для цифрових пристроїв, оцінювати їх повноту, моделювати справні та несправні цифрові пристрої, а також готувати і виконувати діагностичні експерименти в цифрових пристроях та комп’ютерних мережах різної архітектури.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5318
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf710.06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.