Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5321
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Багатоканальні системи передачі інформації", "Системи передачі в електрозв’язку". Частина IІ
Authors: Трубчанінова, Карина Артурівна
Поляков, С. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисциплін "Багатоканальні системи передачі інформації", "Системи передачі в електрозв’язку". Частина IІ / кафедра "Транспортний зв’язок". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 44 с.
Abstract: Методичні вказівки орієнтовані на практичне вивчення апаратури. Для цього структурні схеми апаратури складені так, що вони відображають конструктивну побудову апаратури, а експериментальна частина кожної роботи містить основні експлуатаційні вимірювання і перевірки. Роботам з вивчення СГП і з вивчення СЛПК-КП можна відводити по одному заняттю кожній або по два заняття. В останньому випадку експериментальна частина виконується за розширеною програмою, описаною в методичних вказівках. Рекомендуються для студентів усіх форм навчання факультету АТЗ спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі» та спеціалізації «Автоматизовані системи технологічного зв’язку на залізничному транспорті» і слухачів ІППК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5321
Appears in Collections:2011

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf435.05 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.