Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5323
Назва: Оперативно-технологічний зв’язок на залізничному транспорті : методичні вказівки до самостійної роботи
Автори: Єлізаренко, Андрій Олександрович
Єлізаренко, О. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Оперативно-технологічний зв’язок на залізничному транспорті : методичні вказівки до самостійної роботи / укладачі : А. О. Єлізаренко, О. В. Єлізаренко ; кафедра "Транспортний зв’язок". - Харків : УкрДАЗТ, 2011. - 57 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено програмний зміст дисципліни „Оперативно -технологічний зв’язок на залізничному транспорті” та короткі теоретичні відомості і рекомендації з вивчення основних тем курсу. Подано детальні посилання на літературу за кожною темою та розгорнутий перелік контрольних запитань. Наведено варіанти завдань на виконання розрахунково-графічних робіт з організації і проектування мереж залізничного оперативно-технологічного зв’язку. Стисло викладені рекомендації з організації мереж, розрахунку і побудови діаграм рівнів передачі, частотних характеристик залишкового згасання та розрахунку стійкості каналів ОТЗ з дуплексними підсилювачами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5323
Розташовується у зібраннях:2011

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf443.54 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.