Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/538
Назва: Принципи розвитку залізничного транспорту в контексті поглиблення транскордонного співробіництва
Автори: Корінь, Мирослава Василівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Корінь, М. В. Принципи розвитку залізничного транспорту в контексті поглиблення транскордонного співробіництва / М. В. Корінь // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 14-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (7-9 червня 2018 р. м. Харків). – 2018. – № 62 (додаток). – С. 85-87.
Короткий огляд (реферат): Залізничний транспорт України є важливим суб’єктом реалізації зовнішньоекономічних зв’язків від рівня розвитку і результатів діяльності якого в значній мірі залежить економічне становище країни, її позиції в глобальній системі координат. Активізація процесів економічної співпраці України в рамках виконання Угоди про асоціацію з ЄС супроводжується інтенсифікацією транспортних потоків та поглибленням транспортного співробітництва з європейськими країнами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/538
ISSN: 2075-4892
Розташовується у зібраннях:№ 62 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Корінь.pdf275.65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.