Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5403
Title: Планове та висотне обґрунтування тахеометричного знімання : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Топографія"
Authors: Ужвієва, Олена Миколаївна
Сорочук, Наталія Ігорівна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Планове та висотне обґрунтування тахеометричного знімання : методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Топографія" / укладачі : О. М. Ужвієва, Н. І. Сорочук ; кафедра вишукувань та проектування шляхів сполучення, геодезії та землеустрою. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 36 с.
Abstract: У методичних вказівках з дисципліни «Топографія» вміщено загальні методичні рекомендації з обробки результатів знімальних робіт у вигляді журналів і відомостей та пояснення щодо оформлення практичних робіт. Мета вказівок – допомогти студентам у самостійній роботі з виконання відповідних розрахунково-графічних робіт та набуття знань і розуміння особливостей деяких інженерно-геодезичних знімальних робіт. Методичні вказівки рекомендуються для студентів 1 курсу денної форми навчання освітнього рівня «бакалавр», освітніх програм «Геодезія, землеустрій та кадастр» та «Геоінформаційні системи у землеустрої», галузі знань 19 «Архітектура та будівництво», спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5403
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.