Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5413
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання"
Authors: Геворкян, Едвін Спартакович
Волошина, Людмила Володимирівна
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Взаємозамінність, стандартизація та технічні вимірювання" / укладачі : Е. С. Геворкян, Л. В. Волошина ; кафедра якості, стандартизації, сертифікації та технологій виготовлення матеріалів. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 70 с.
Abstract: Мета дисципліни: навчити студентів грамотно читати машинобудівні креслення, контролювати та виміряти параметри деталей, давати обґрунтовані висновки якості продукції. Завдання: - опанувати принципи побудови систем допусків і посадок на усі види з’єднань; - засвоїти правила позначення на кресленнях деталей відхилень форми і розташування поверхонь, а також шорсткості; - грамотно використовувати послідовність вибору вимірювальних засобів; - вміти користуватися стандартами. Рекомендується для бакалаврів денної та заочної, повної та скороченої форми навчання за освітньою програмою «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5413
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf6.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.