Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5414
Title: Методичні вказівки до лабораторних робіт та контрольної роботи з дисципліни "Інформаційні системи і технології в управлінні"
Authors: Дейнека, Олександр Георгійович
Семенцова, Олена Володимирівна
Крихтіна, Юлія Олександрівна
Васильєв, Олег Леонідович
Issue Date: 2020
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до лабораторних робіт та контрольної роботи з дисципліни "Інформаційні системи і технології в управлінні" / укладачі : О. Г. Дейнека, О. В. Семенцова, Ю. О. Крихтіна, О. Л. Васильєв ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2020. - 57 с.
Abstract: Стати лідером на ринку, підвищити ефективність роботи персоналу, створити оптимальну структуру управління – це першочергові завдання керівника підприємства. Для потреб управління підприємством нобхідно мати повну та своєчасну інформацію, процес отримання та використання якої потребує належної організації. Відповідно це зумовлює широке застосування пакетів і програм, завдяки впровадженню яких підвищується оперативність обробки даних і вірогідність ділової інформації, приймаються об’єктивніші фінансові й управлінські рішення. Проте сьогодні ще далеко не всі підприємства, установи та організації автоматизували виконання завдань, пов’язаних зі специфікою їх діяльності, управлінням персоналом. Наявність цих та інших питань зумовлює актуальність та практичну значущість вивчення дисципліни «Інформаційні системи і технології в управлінні». Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти за другим навчальним рівнем спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Логістика», «Бізнес-адміністрування» та спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5414
Appears in Collections:2020

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.94 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.