Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5425
Title: Дослідження показників якості лакофарбових матеріалів та покриттів з них : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи надійності та експлуатаційні матеріали для БКВРМ"
Authors: Кравець, Андрій Михайлович
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Дослідження показників якості лакофарбових матеріалів та покриттів з них : методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Основи надійності та експлуатаційні матеріали для БКВРМ" / Укладач А.М. Кравець ; кафедра "Будівельні, колійні та вантажно-розвантажувальні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 19 с.
Abstract: Наведені основні вимоги до лакофарбових матеріалів та покриттів з них. Розглянуті основні види застосовуваних зараз матеріалів. Подана інформація про властивості лакофарбових матеріалів, які застосовуються для оцінювання їх якості. Наведені методики визначення основних показників якості лакофарбових матеріалів та покриттів з них. Детально описаний порядок проведення досліджень цих властивостей у лабораторних умовах за стандартними методиками. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 7.090214 - "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання", що вивчають курс "Основи надійності та експлуатаційні матеріали для БКВРМ", усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5425
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf343.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.