Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5443
Назва: Програма технологічної практики, інтегрованої з роботою студзагонів студентів спеціальності «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання»
Автори: Бабенко, Андрій Олександрович
Романович, Євгеній Валентинович
Суранов, Олексій Владиславович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма технологічної практики, інтегрованої з роботою студзагонів студентів спеціальності "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання" / укладачі : А. О. Бабенко, Є. В. Романович, О. В. Суранов / кафедра "Будівельні, колійні та вантажно-розвантажувальні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 13 с.
Короткий огляд (реферат): Програма технологічної практики студентів Української державної академії залізничного транспорту, інтегрована з роботою студзагонів у рамках спеціальності «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання», є складовою наскрізної програми практичної підготовки студентів та розроблена відповідно до "Положення про проведення практики студентів вищих навчальних закладів України" № 93, затвердженого Міністерством освіти та науки України 8 квітня 1993 р., а також відповідає вимогам розпорядження ректора № 01-08/06 від 23 травня 2011 р. та рішенню семінару-наради «Питання розвитку системи практичної підготовки студентів академії у 2011 р.» від 11 травня 2011 р..
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5443
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf163.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.