Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5456
Title: Аналіз об’ємно-планувального рішення одноквартирного житлового будинку : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Основи системного аналізу"
Authors: Подтележнікова, Інна Володимирівна
Ісмагілов, Андрій Олегович
Горбачова, Юлія Миколаївна
Юрченко, Юрій Миколайович
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Аналіз об’ємно-планувального рішення одноквартирного житлового будинку : методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Основи системного аналізу" / укладачі : І. В. Подтележнікова, А. О. Ісмагілов, Ю. М. Горбачова, О. Ю. Юрченко ; кафедра "Будівельні матеріали, конструкції та споруд". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 37 с.
Abstract: увати усі вимоги, що визначають якість середовища. Приступаючи до проектування, передусім слід провести аналіз функціонально-технологічних процесів, що відбуваються усередині даного об'єкта, та розглянути його як систему. Ця попередня робота полягає у функціональній організації внутрішнього простору: виявлення взаємозв'язків між окремими приміщеннями (чи їх групами) при збереженні їх чіткого розмежування. Методичні вказівки призначені для студентів усіх форм навчання спеціальності 7.092101 (8.092101) „Промислове та цивільне будівництво” спеціалізації «Реконструкція та утримання будівель залізничного транспорту».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5456
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf584.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.