Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5502
Title: Завдання на курсовий проект з методичними вказівками з дисципліни "Автоматичні гальма та безпека руху" для студентів спеціальності "Вагони" денної форми навчання
Authors: Равлюк, Василь Григорович
Афанасенко, Ігор Миколайович
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання на курсовий проект з методичними вказівками з дисципліни "Автоматичні гальма та безпека руху" для студентів спеціальності "Вагони" денної форми навчання / укладачі : В. Г. Равлюк, І. М. Афанасенко ; кафедра "Вагони". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 97 с.
Abstract: Метою виконання курсового проекту є закріплення теоретичних знань з дисципліни “Автоматичні гальма та безпека руху поїздів”, які студенти отримали під час вивчення курсу, виконання лабораторних робіт і в процесі обслуговування та ремонту рухомого складу на вагоноремонтних підприємствах залізничного транспорту. Виконання проекту забезпечить студентам можливість глибше вникнути в будову та робочі процеси окремих вузлів гальмівної системи та їх взаємодію, отримати навики у виконанні гальмових розрахунків і виконати оцінку ефективності гальмівної системи сучасних поїздів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5502
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.