Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/553
Назва: Поведінковий аспект підвищення конкурентоспроможності сучасного підприємства
Автори: Воловельська, Ірина Валеріївна
Маслова, Валентина Олександрівна
Дата публікації: 2018
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Воловельська, І. В. Поведінковий аспект підвищення конкурентоспроможності сучасного підприємства / І. В. Воловельська, В. О. Маслова // Вісник економіки транспорту і промисловості : тези доповідей за матеріалами 14-ї наук.-практ. міжнар. конф. «Міжнародна транспортна інфраструктура, індустріальні центри та корпоративна логістика» (7-9 червня 2018 р. м. Харків). – 2018. – № 62 (додаток). – С. 130-131.
Короткий огляд (реферат): Досягнення основної мети підприємства - отримання достатнього рівня прибутку - сьогодні можливо лише в умовах забезпечення високого рівня конкурентоспроможності, що відображає більш повне задоволення попиту на ринку в порівнянні з конкурентами. Важливим аспектом у вирішенні даного завдання виступає дослідження поведінки споживачів, виявлення чинників, які його формують, а також розробка методів і способів впливу на нього.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/553
ISSN: 2075-4892
Розташовується у зібраннях:№ 62 (додаток)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Воловельська.pdf254.02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.