Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5650
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Логістика в зовнішньоекономічній діяльності"
Автори: Громова, Олена Володимирівна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Логістика в зовнішньоекономічній діяльності" / укладач О. В. Громова ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 28 с.
Короткий огляд (реферат): Логістика – це мистецтво планування, контролю і управління, комбінування всіх видів діяльності підприємства і його підрозділів, пов’язаних з матеріальними ресурсами і відповідною інформацією. Логістичні системи є життєво важливим компонентом підвищення ефективності зовнішньоекономічних операцій. Цей курс дає студентам глибоке розуміння систематизації успішних прикладів діяльності підприємств у сфері міжнародної логістики та практичні рекомендації щодо застосування сучасних логістичних систем у зовнішньоекономічній діяльності підприємств. Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти за другим навчальним рівнем спеціальності 073 «Менеджмент» освітніх програм «Логістика», «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5650
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf556.87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.