Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5689
Title: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисциплін "Основи метрології", "Метрологія та технологічні вимірювання", "Основи метрології та електричні вимірювання"
Authors: Давиденко, Михайло Георгійович
Тихонравов, Сергій Миколайович
Зінченко, Олена Євгенівна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисциплін "Основи метрології", "Метрологія та технологічні вимірювання", "Основи метрології та електричні вимірювання" / укладачі : М. Г. Давиденко, С. М. Тихонравов, О. Є. Зінченко ; кафедра електроенергетики, електротехніки та електромеханіки. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 43 с.
Abstract: рюваннями. Контрольні роботи студенти виконують самостійно, вивчивши попередньо теоретичний матеріал курсу. Для полегшення вивчення курсу навчальними планами передбачено лекції з окремих його розділів. Завдання для контрольної роботи складається з п’яти задач. Автори цієї методичної розробки використали завдання методичних розробок кафедри [1, 2], але методичні вказівки більш детальні та задачі доповнені прикладами розв’язання задач. Автори сподіваються, що це значно полегшить виконання контрольної роботи студентами заочної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5689
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf2.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.