Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5753
Title: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Екологічні технології у вагонному господарстві".
Authors: Гребенюк, Вікторія Юріївна
Репко, Валерія Веніаминівна
Ялова Ірина Віталіївна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни "Екологічні технології у вагонному господарстві" / укладачі : В. А. Гребенюк, В. В. Репко, І. В. Ялова ; кафедра вагонів. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 34 с.
Abstract: Розрахунково-графічна робота – один з видів самостійної роботи студентів і спрямована на закріплення і конкретизацію теоретичних знань з дисципліни, що вивчається. У процесі виконання роботи студенти мають засвоїти основні закономірності взаємодії людини, суспільства і природи; набути досвіду застосування своїх знань для розв’язання інженерних питань, що пов’язані з технічними розрахунками для вибору оптимальних параметрів обладнання, яке використовується на підприємствах залізничної галузі з метою захисту здоров’я працівників, запобігання забрудненню території та навколишнього природного середовища; розвинути навички користування спеціальною літературою. Розрахунково-графічну роботу призначено для студентів першого (бакалаврського) рівня спеціальності 273 «Залізничний транспорт» освітньої програми «Вагони та вагонне господарство» денної форми навчання з дисципліни «Екологічні технології у вагонному господарстві»
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5753
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вазівки.pdf937.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.