Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5759
Назва: Технології та автоматизація проєктування цифрових пристроїв складних комп’ютерних систем на ПЛІС
Автори: Мірошник, Марина Анатоліївна
Клименко, Любов Анатоліївна
Корольова, Яна Юріївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Мірошник М. А. Технології та автоматизація проєктування цифрових пристроїв складних комп’ютерних систем на ПЛІС : навчальний посібник / М. А. Мірошник, Л. А. Клименко, Я. Ю. Корольова. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 221 с.
Короткий огляд (реферат): Викладено теоретичні основи автоматизації процесу проєктування складних комп’ютерних систем, зокрема вбудованих на ПЛІС, а також програмних засобів за допомогою мови опису апаратури VHDL та VeryLog. Велика увага приділяється питанням автоматизації проєктування програмних засобів за допомогою спеціалізованих САПР. Розглянуто питання, які виникають у процесі впровадження розроблених систем на залізничному транспорті. Навчальний посібник призначено для студентів денної та заочної форм навчання для освітніх програм першого та другого рівнів, які навчаються за освітньою програмою «Спеціалізовані комп’ютерні системи», галузь знань 12 «Інформаційні технології», за спеціальностями 123 «Комп'ютерна інженерія» та 126 «Інформаційні системи і технології», а також для інших спеціальностей відповідних напрямків. Навчальний посібник містить спеціальний і додатковий матеріал з дисциплін «Технології та автоматизація проектування цифрових пристроїв комп’ютерних систем», «Теорія і проектування комп’ютерних систем», «Системи автоматизації проектування пристроїв і систем автоматики», «Проектування цифрових пристроїв на ПЛІС», «Автоматизоване проектування програмних засобів систем ЗАТ», «GRID-технології в сучасних комп’ютерних системах», «Апаратне і програмне забезпечення комп'ютерних систем загального і спеціального призначення» і може застосовуватися при виконанні курсових і розрахунково-графічних робіт. Навчальний посібник призначений для студентів закладів вищої освіти і фахівців у галузі комп'ютерних систем і програмування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5759
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Навчальний посібник.pdf4.63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.