Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5840
Title: Програма курсу і завдання до самостійної роботи з дисципліни "Економіка і організація інноваційної діяльності» для студентів спеціальності «Економіка підприємства" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр усіх форм навчання
Authors: Назаренко, Ірина Леонідівна
Уткіна, Юлія Миколаївна
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Програма курсу і завдання до самостійної роботи з дисципліни "Економіка і організація інноваційної діяльності» для студентів спеціальності «Економіка підприємства" освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр усіх форм навчання / укладачі : І. Л. Назаренко, Ю. М. Уткіна ; кафедра "Економіка, організація та управління підприємством". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 36 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Економіка і організація інноваційної діяльності» є оволодіння сучасними теоретичними основами і практичними навичками організації та управління інноваційними процесами у промисловості, на транспорті, в економіці в цілому, а також оцінювання їх ефективності. Рекомендуються для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” спеціальності “Економіка підприємства” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5840
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf359.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.