Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5851
Назва: Методичні вказівки до курсового проектування з дисципліни "Технологія технічного обслуговування та ремонту локомотивів"
Автори: Дацун, Юрій Миколайович
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до курсового проектування з дисципліни "Технологія технічного обслуговування та ремонту локомотивів" / укладач Ю. М. Дацун ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 21 с.
Короткий огляд (реферат): У курсовому проекті розробляються питання організації й технологічного процесу ремонту вузлів та агрегатів тягового рухомого складу (ТРС). Тема курсового проекту обирається студентом та погоджується керівником курсового проекту з обов’язковим урахуванням спеціалізації виконуваних ремонтних робіт на відповідних базах практики. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 07010501 «Локомотиви та локомотивне господарство» денної форми навчання для керування під час розроблення курсового проекту з дисципліни «Технологія технічного обслуговування та ремонту локомотивів».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5851
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf827.94 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.