Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5863
Назва: Експлуатація локомотивів та локомотивне господарство : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Експлуатація локомотивів та локомотивне господарство"
Автори: Бабанін, Олександр Борисович
Жалкін, Денис Сергійович
Устенко, Олександр Вікторович
Чигирик, Наталия Дмитриевна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Експлуатація локомотивів та локомотивне господарство : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Експлуатація локомотивів та локомотивне господарство" / укладачі : О. Б. Бабанін, Д. С. Жалкін, О. В. Устенко, Н. Д. Чигирик ; кафедра "Експлуатація та ремонт рухомого складу". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 85 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для виконання курсового проекту студентами денної, заочної форми навчання та слухачами ІППК освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліст та магістр спеціальності 7.07010501 "Локомотиви та локомотивне господарство" напрямок 6.070105 "Рухомий склад залізниць", які вивчають дисципліну "Експлуатація локомотивів та локомотивне господарство" .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5863
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf3.62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.