Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5881
Title: Методичні вказівки з варіантами завдань для практичних занять з дисципліни "Взаємодія видів транспорту" для студентів спеціальності "Організація перевезень та управління на залізничному транспорті" денної форми навчання
Authors: Альошинський, Євген Семенович
Кулешов, Валерій Вячеславович
Лючков, Дмитро Степанович
Issue Date: 2012
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки з варіантами завдань для практичних занять з дисципліни "Взаємодія видів транспорту" для студентів спеціальності "Організація перевезень та управління на залізничному транспорті" денної форми навчання / укладачі : Є. С. Альошинський, В. В. Кулешов, Д. С. Лючков ; кафедра "Залізничні станції та вузли". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 32 с.
Abstract: Викладені принципи розв’язання виробничих і типових задач у галузі організації взаємодії видів транспорту, оцінки взаємодії транспортних мереж і вузлів, організації технічної й технологічної взаємодії видів транспорту, економічного та інформаційного забезпечення перевезень у змішаному сполученні, розроблення технологічного процесу доставки вантажів споживачам транспорту, оперативного управління та контролю транспортного процесу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5881
Appears in Collections:2012

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf321.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.