Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5967
Назва: Методичні вказівки з розвитку навичок читання та комунікативної компетенції для студентів 2 курсу “Мій фах – електричні системи та комплекси транспортних засобів” (англійська мова)
Автори: Пилаєва, Тетяна Володимирівна
Кочина, Валентина Василівна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки з розвитку навичок читання та комунікативної компетенції для студентів 2 курсу “Мій фах – електричні системи та комплекси транспортних засобів” (англійська мова) / укладачі : Т. В. Пилаєва, В. В. Кочина ; кафедра "Іноземні мови". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 34с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складаються з чотирьох розділів, які включають в себе: основний текст з введенням нових слів та словосполучень та додаткові тексти та післятекстові вправи. Різноманітні післятекстові вправи спрямовані на закріплення навичок читання, усного мовлення, оволодіння новою лексикою. Методичні вказівки вміщують вправи творчого характеру.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/5967
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf556.17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.