Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6098
Назва: Хімія : методичні вказівки до самостійного вивчення теми "Застосування полімерів на залізничному транспорті"
Автори: Ворожбіян, Михайло Іванович
Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Присяжний, О. В.
Кисельова, Світлана Олександрівна
Дата публікації: 2012
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Хімія : методичні вказівки до самостійного вивчення теми "Застосування полімерів на залізничному транспорті" / укладачі : М. І. Ворожбіян, Л. А. Катковнікова, О. В. Присяжний, С. О. Кисельова ; кафедра "Охорона праці та навколишнього середовища". - Харків : УкрДАЗТ, 2012. - 32 с.
Короткий огляд (реферат): В теперішній час спостерігається зростання виробництва полімерних (композиційних) матеріалів, їх проникнення в різні галузі техніки, витіснення ними багатьох традиційних матеріалів, таких як метали, кераміка, скло, деревина та ін. Підставою для широкого використання полімерних матеріалів, в тому числі на залізничному транспорті, є різноманітність їх фізичних, хімічних та механічних властивостей, які можливо направлено регулювати і створювати матеріали з певними характеристиками, такими як горючість, фрикційні, електричні, теплофізичні, міцнісні та ін. експлуатаційні властивості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6098
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf319.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.