Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6261
Title: Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Автоматизовані системи управління на залізничному транспорті"
Authors: Панченко, Сергій Володимирович
Клименко, Костянтин Станіславович
Горбушко, Олександр Іванович
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до самостійної роботи та виконання контрольної роботи з дисципліни "Автоматизовані системи управління на залізничному транспорті" / укладачі : С. В. Панченко, К. С. Клименко, О. І. Горбушко ; кафедра автоматики та комп’ютерним телекеруванням рухом поїздів. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 50 с.
Abstract: Основним призначенням залізничного транспорту є своєчасне і безпечне перевезення вантажів і пасажирів. Для забезпечення руху потяга необхідно виконувати великий обсяг додаткових (маневрових) пересувань, пов'язаних з операціями з вантаження і вивантаження, формування і розформування потягів, подачею вагонів на під'їзні колії, поточним технічним обслуговуванням локомотивів і вагонів та ін. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 100502 "Залізничні споруди та колійне господарство" усіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6261
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.