Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6307
Title: Дослідження впливу електростатичного поля на протизношувальні властивості моторних олив та робочих рідин методичні вказівки до лабораторної роботи 3 з дисципліни "Основи нанотехнологій"
Authors: Воронін, Сергій Володимирович
Онопрейчук, Дмитро В’ячеславович
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Дослідження впливу електростатичного поля на протизношувальні властивості моторних олив та робочих рідин методичні вказівки до лабораторної роботи 3 з дисципліни "Основи нанотехнологій" / укладачі : С. В. Воронін, Д. В. Онопрейчук ; кафедра будівельних, колійних та вантажно- розвантажувальних машин. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 19 с.
Abstract: Методичні вказівки призначено для студентів Української державної академії залізничного транспорту. Вони доповнюють та поглиблюють інформацію з курсу “Основи нанотехнологій” і складені відповідно до навчальної програми. Мета даних методичних вказівок – закріплення знань, отриманих на лекціях і при самостійній роботі. Завдання, що їх виконують студенти, допоможуть ліпше засвоїти вивчений матеріал і отримати навички в методиці дослідження впливу електростатичного поля на протизношувальні властивості моторних олив та робочих рідин. Рекомендуються для студентів спеціальності 7.05050308 “Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6307
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf589.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.