Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6310
Назва: Пластичні мастила
Автори: Кравець, Андрій Михайлович
Кравець, Валентина Геннадіївна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Кравекць А. М. Пластичні мастила : конспект лекцій з дисципліни «Основи надійності та експлуатаційні матеріали для БКВРМ» / А. М. Кравець, В. Г. Кравець. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 38 с.
Короткий огляд (реферат): В даному конспекті лекцій містяться дані щодо застосування пластичних мастил для мащення вузлів тертя колійної, будівельної та іншої техніки. Проаналізовані умови роботи та склад пластичних мастил. Наведена детальна інформація про основні фізико-хімічні властивості мастил, особливості їх визначення і про їх вплив на роботу вузлів та механізмів. Викладені основні принципи класифікації та маркування мастил за вітчизняним стандартом. Подана інформація про найрозповсюдженіші закордонні стандарти, що регламентують класифікацію і маркування пластичних мастил. Наведені відомості про основні марки мастил, які застосовуються для вузлів тертя БКВРМ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6310
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf356.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.