Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6339
Назва: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Будівельні матеріали". Частина 1
Автори: Плугін, Дмитро Артурович
Борзяк, Ольга Сергіївна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з дисципліни "Будівельні матеріали". Частина 1 / укладачі : Д. А. Плугін, О. С. Борзяк ; кафедра "Будівельні матеріали, конструкції та споруди'. Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 73 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки складено згідно з рекомендованим програмою циклом робіт з курсу «Будівельні матеріали». В методичних вказівках викладена методика проведення лабораторних робіт з випробування основних будівельних матеріалів та виробів, що застосовуються в промисловому та цивільному будівництві, при зведенні мостів, тунелів, у будівництві метрополітенів та інших споруд. Наведено стислий опис лабораторних приладів та обладнання, подано методику розрахунку отриманих результатів випробувань. Рекомендуються для студентів спеціальності 7.070108 “Залізничні споруди та колійне господарство” всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6339
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf1.25 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.