Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6483
Назва: Розрахунок та проектування електричних кіл трифазного струму та елементів систем електропостачання промислових підприємств : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Електротехніка, електроніка та електропостачання"
Автори: Прилипко, Андрій Андрійович
Ананьєва, Ольга Михайлівна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Розрахунок та проектування електричних кіл трифазного струму та елементів систем електропостачання промислових підприємств : методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни "Електротехніка, електроніка та електропостачання" / укладачі : А. А. Прилипко, О. М. Ананьєва ; кафедра "Електротехніка та електричні машини". - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 72 с.
Короткий огляд (реферат): Мета курсового проекту – формування вмінь і навичок головних прийомів розрахунку і проектування електричних кіл трифазного струму та елементів систем енергопостачання промислових підприємств, узагальнення теоретичних знань, отриманих при вивченні курсу електротехніки. При виконанні курсового проекту студенти повинні отримати навички використання довідникової літератури, директивних матеріалів та державних стандартів. Рекомендуються для студентів спеціальності «Теплоенергетика» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6483
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf542.72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.